zuydfiets.nl

zuydfiets gaat verhuizen

Eigenlijk was het al duidelijk vanaf de opening op de huidige locatie, dat de winkel en werkplaats ruimte te klein was. Er waren toen weinig alternatieven beschikbaar met meer ruimte in Amby. zuydfiets heeft een nieuwe ruimte gevonden in Amby. Vlakbij de huidige winkel.
 
De voormalige “Blokker” op locatie “de Witte Boerderij”, naast Hendriks Bloemen in Amby, wordt de nieuwe locatie. zuydfiets.nl groeit daarmee van zo’n 80m2 naar ruim 300m2. zuydfiets kan in deze nieuwe winkel het assortiment nieuwe fietsen beter presenteren. Hierdoor wordt het nog beter zichtbaar dat je voor nieuwe fietsen bij zuydfiets terecht kunt. Ook de werkplaats wordt ruimer en beter ingedeeld. Zo kunnen we de reparatie aan uw fiets nog beter, met veel liefde en efficiënter verwerken.
 
De opening van de nieuwe winkel zal na de zomer zijn.
 
De precieze datum volgt nog.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 zuydfiets.nl

Thema door Anders Norén