MARIN Bikes

0 minuuts, 34 tweedes Lees

Het mooie Amerikaanse MARIN heeft terecht gekozen voor zuydfiets.nl als partner. Bij zuydfiets ben je aan het juiste adres voor advies over jouw MARIN bike. Het Californisch merk bestaat al sinds 1986 en heeft altijd gefocust op trail mountainbikes. Gewoon dikke vette en bovenal snelle modder machines waarmee je kunt shredden en jumpen.

Een tikketje eigenwijs?

Misschien wel, MARIN houdt voornamelijk vast aan 650b, de 27,5″ wielmaat. Ook gebruikt MARIN veelal staal en aluminium als materiaal om de geweldige fietsen te bouwen. Maar ook Carbon frames en 29″ wielmaten ontbreken niet in het assortiment.

Van Dirt Jump tot Enduro, van Gravel tot Cross Country en ook jouw junior shredder kan bij Marin uit mooie dikke modder machines kiezen.

Matt Jones - Marin Alcatraz

Vergelijkbare berichten

X