Nieuwe winkel geopend

0 minuuts, 50 tweedes Lees

Op maandag 23 augustus is de nieuwe zuydfiets.nl winkel geopend. Dat is sneller dan verwacht.

Wat er nieuw is, is eigenlijk niet zoveel. Althans wat het assortiment betreft. Alleen de vloeroppervlakte is veel meer geworden. Met de nieuwe presentatie komen onze mooie producten en top fietsen veel beter tot hun recht. Klanten kunnen nu in alle rust het ruime assortiment bekijken en gemakkelijk zelf fietstassen, fietsverlichting, fietssloten, fietspompen en andere mooie producten uit de rekken kiezen en aanschaffen.

Voor de aanschaf van een fiets of aangepaste fiets, is er meer plek en rust gecreëerd. Hierdoor krijgt de klant nog meer aandacht, want wij beseffen als geen ander dat de aankoop en daarmee uw investering een goed en kundig advies verdient in alle rust.

In de aftersales, de dienst naverkoop, onze technische service-afdeling, is er meer efficiency aangebracht. Onze werkplaats is ruim, er wordt met zorg en kunde, nauwkeurige aandacht besteed om de reparatie aan uw fiets te kunnen uitvoeren.

U bent van harte welkom in onze nieuwe winkel.

Vergelijkbare berichten

X