Valkental Tassen

0 minuuts, 38 tweedes Lees

zuydfiets.nl is de dealer voor Valkental tassen in de regio.

De Valkental tassen zijn fietstassen van hoogwaardige kwaliteit. De gebruikte materialen zijn duurzaam en de afwerking van de tassen is subliem. Technisch gezien zijn deze tassen een hoogstandje. In functionaliteit zijn er geen betere tassen te vinden. Het design is mooi.

Er zijn diverse tassen uit voorraad leverbaar bij zuydfiets. De populaire ValkPro 3in1 fietstas maar ook de ValkOne 3in1 en de ValkBusiness 3in1 fietstas zijn tassen uit het topsegment. De losse stuurtassen, tassen voor op de bagagedrager maar ook de tassen voor op een voordrager zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Kijk gerust eens op de website van www.valkental.nl en laat ons weten in welke tas u geïnteresseerd bent. We helpen u graag!

Vergelijkbare berichten

X